Produse speciale


Produse pe pagină:
Sortare după:
Metabond Brake Cleaner Nou

Metabond Brake Cleaner

Agent de curățare extrem de activ, extrem de eficient pentru piese de frână, ambreiaj, cutii de viteze, piese pentru motor etc.Beneficii✔ Elimină eficient contaminările de ulei, vaselină, carbon, lichid de frână și murdăria stradală de pe orice suprafață posibilă✔ Curățarea regulată a pieselor de frână cu ajutorul Metabond Brake Cleaner previne scârțâitul  frânei✔ Detergenții speciali dizolvă de asemenea impuritățile corodate și întărite✔ Foarte volatil, se usucă rapid și în siguranță, fără..

18,00 Ron

Metabond Dry Film Spray Nou

Metabond Dry Film Spray

Metabond Dry Film Spray este un lubrifiant de înaltă calitate pe bază de teflon, fără ulei, pătrunde adânc în suprafața tratată, oferind protecție pe termen lung. Este un liant puternic care oferă o suprafață foarte netedă între componente, chiar și în condiții extreme. Are proprietăți excelente de impermeabilitate a apei și a umidității.Dry Film Spray este ideal pentru toate aplicațiile în care piesele trebuie lubrifiate, dar nu este permisă ungerea cu vaselină sau ulei.Beneficii✔  Reduce ..

40,00 Ron

Metabond Multi Spray Nou

Metabond Multi Spray

Metabond Multi Spray este un produs multifuncțional pentru curățare, protecție și lubrifiere. Are rezistență excelentă la apă și proprietăți de fluaj, aderă la orice suprafață și nu dăunează lacului.Beneficii✔  Dezleagă rapid piesele închise, ruginite, corodate datorită proprietății sale eficiente de fluaj✔  Curăță eficient suprafețele de murdărie, funingine și grăsime✔  Lubrifiază părțile tratate✔  Îndepărtează umiditatea de la încuietori, aprinderi și alte piese sigilate✔&n..

35,00 Ron

Metabond Wax Spray Nou

Metabond Wax Spray

Metabond Wax Spray curăță, protejează suprafețele tratate și oferă un luciu pentru o lungă durată de timp.Este un produs de înaltă calitate pe baza de apă, ceară sintetică și naturală, solvenți, și uleiuri speciale.Beneficii✔ Reîmprospătează culoarea vopselei și oferă un luciu intens✔ Conservă vopseaua, protejează împotriva contaminărilor și daunelor solareDomenii de utilizareMetabond Wax Spray este perfect pentru un tratament super lucios, rapid - pentru autoturisme, rulote, bărci, motociclete,..

41,00 Ron