Tratament Motor


Produse pe pagină:
Sortare după:

Metabond 4T 250 ml

Metabond 4T este un înnobilator de suprafețe metalice de generație nouă, dezvoltat pentru motoare în patru timpi ale motocicletelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare în patru timpi noi, folosite și uzate, pe benzină, pentru utilaje de gradină, motociclete chiar şi pentru cele cu ambreiajul în baia de ulei, adăugat la uleiul prescris de producător.Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a supra..

156,00 Ron

Metabond Eco

Generația nouă de METABOND ECO este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, fără cenuşă pentru motoarele autoturismelor şi autoutilitarelor uşoare, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.Efectul principal al METABOND-ului este înnobila..

156,00 Ron

Metabond Old Spezial

Generația nouă de Metabond Old Spezial, este recomandat pentru motoare foarte uzate cu consum ridicat de ulei (aprox 1 litru / 1000 km), fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, având o vâscozitate ridicată, capacitate de etanșare remarcabilă și efect de îmbunătățirea lubrifierii prin reducerea frecării.Este recomandat pentru motoare uzate pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor şi autoutilitarelor uşoare, inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau..

156,00 Ron

Metabond Spirit 250 ml

METABOND SPIRIT a fost dezvoltat în anul 2018, fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor. Oferind un efect excepțional de reducere a frecării și de îmbunătățire a lubrifierii fără cenuşă, Metabond SPIRIT este recomandat pentru cele mai noi motoare, dezvoltate după anul 2010, pe benzină, motorină și gaz, dotate cu catalizator şi/sau filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.Efectul principal al METABOND-ului este ..

179,00 Ron

Metabond Truck

Generația nouă de METABOND Truck este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie, fără cenuşă pentru motoarele autocamioanelor şi autoutilitarelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoarele autoutilitarelor noi, folosite și uzate, inclusiv pentru motoare dotate cu filtru de particule, adăugat la uleiul prescris de producător.Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețe..

455,00 Ron

Metabond Universal

Generația nouă de Metabond Universal este cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice dezvoltat pentru o gamă largă de motoare, echipamente cu ungere prin lubrifiere, cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii.Este recomandat inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule. Poate fi folosit în motoare  şi echipamente cu ungere prin lubrifiere noi, folosite și uzate, deasemenea poate fi amestecat şi cu combustibilul.Efectul principal..

156,00 Ron