Tratament Suprafețe Metalice


Produse pe pagină:
Sortare după:

Metabond Bike 120ml

Metabond Bike este un ulei special cu proprietăţi unice pentru lubrifierea rulmenţilor, lanţurilor şi pentru uz general la biciclete, în industrie şi pentru uz casnic.Datorită efectului de înnobilare a suprafeţei metalice Metabond Bike reduce semnificativ frecarea, oferind o rulare foarte lină. Conținutul de ceramică oferă proprietăți de rulare de urgență remarcabile, păstrând în același timp suprafața curată. În lubrifiantul saturat cu ceramica de dimensiuni nano nu se lipește c..

81,00 Ron

Metabond Drill

Metabond DRILL este un înnobilator de suprafaţă metalică, fluid de tăiere anti-uzură pentru prelucrarea metalului cu utilizare foarte universală fără conţinut de cenușă și clor.Efectul de înnobilare a suprafețelor metalice a produsului Metabond Drill poate fi atinsă parţial şi fără presiune şi temperatură. Metabond Drill intră în reacţie chimică cu atomii de la suprafaţa metalului, formând un strat monomolecular de grosime microscopică, rezistent la uzură chiar la solicitări extreme. Îndepărteaz..

156,00 Ron

Metabond H Plus

Metabond H Plus a fost dezvoltat special pentru sisteme hidraulice fiind cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice cu efect excepțional de reducerea frecării și de îmbunătățirea lubrifierii. Adăugat la uleiul hidraulic de calitate prescris de producător este compatibil cu sisteme hidraulice noi, folosite și uzate. Se pot observa rezultate remarcabile după perioadă scrută de timp.Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții..

156,00 Ron