Uleiuri Sintetice

Uleiuri Sintetice


Produse pe pagină:
Sortare după:

Metabond 2T full sintetic 1l

Ulei de curse de calitate superioară sintetică. Asigură lubrifierea excepţională a rulmenţilor, scade uzura la pistoane. Oferă protecţie motoarelor contra depunerilor.Domenii de folosire:Se poatre folosi la toate tipurile de motociclete în doi timpi, motorete, utilaje de grădină, şi la motoarele autoturismelor în doi timpi.Specificaţii:API TCJASO FC, ISO L-EGD-RACING APPROVEDCaracteristici: Culoare  roşuDensitate la 15°C   g/m3   0869Vâscozitate 40°C    mm2/s  ..

58,00 Ron

Metabond C3 LSX 5w30 ulei sintetic

Ulei de motor produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale "low SAPS" pentru motoare benzină sau diesel.Se foloseşte conform cerinţelor cele mai riguroase la lubrifiereamotoarelor de mare randament benzină, diesel şi turbodiesel BMW şi MERCEDES cu filtru de particule. Folosirea uleiului pânăla următorul schimb se poate prelungi până..

54,00 Ron

Metabond ECS 5W30

Ulei de motor sintetic, LowSaps de înaltă performanță cu economie de combustibil pentru lubrifierea motoarelor diesel cu filtre de particule și pe benzină. Dezvoltat în primul rând pentru a satisface cerințele tehnice ale motoarelor Peugeot, Citroën și Toyota.Compatibil în special cu sistemele de post-tratament care permit emisii scăzute de sulf, fosfor și cenușă. Îndeplinește cerințele standardelor EURO IV, și ACEA C2.Metabond ECS 5W30 este un ulei de motor de înaltă performanță, cu economie de..

55,00 Ron

Metabond EVO FE 5W30 Nou

Metabond EVO FE 5W30

Ulei de motor sintetic, LowSaps de înaltă performanță cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor diesel cu filtre de particule și pe benzină. Dezvoltat în primul rând pentru a satisface cerințele tehnice ale motoarelor Renault.Compatibil în special cu sistemele de post-tratament care permit emisii scăzute de sulf, fosfor și cenușă. Îndeplinește cerințele standardelor EURO IV, EURO V și ACEA C4 și C3.Ulei de motor sintetic cu ecomonie de combustibil, oferă protecție excepțională ..

64,00 Ron

Metabond EVO FT 0W30

Ulei de motor sintetic extrem de performant cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor pe benzină și motorină fără filtru de particule.Ulei de motor sintetic cu ecomonie de combustibil, pe lângă stabilitate termică maximă, oferă o protecție excepțională împotriva uzurii și depunerilor.Potrivit pentru cele mai solicitante condiții de conducere, stil de conducere sportiv, porniri frecvente la rece, conducere urbană și autostradă. ACEA: A3/B4API: SL/CFVW 502.00/505.00RENAULT R..

53,00 Ron

Metabond EVO SXR 5W30

Ulei de motor sintetic extrem de performant cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor pe benzină și motorină. Dezvoltat în primul rând pentru a satisface cerințele tehnice ale motoarelor FORD, RENAULT și JAGUAR.Îndeplinește cerințele tehnice ale vehiculelor și standardul ACEA A5/B5.Ulei de motor sintetic cu ecomonie de combustibil, pe lângă stabilitate termică maximă, oferă o protecție excepțională împotriva uzurii și depunerilor.Potrivit pentru cele mai solicitante condiții de..

51,00 Ron

Metabond EVO USX 5W30 Nou

Metabond EVO USX 5W30

Ulei de motor cu economie de combustibil produs cu tehnologie sintetică de ultimă oră, destinat motoarelor pe benzină cu injecție directă și turbocompresoare. Ulei de motor special conceput pentru a controla riscul "LSPI" pentru cele mai recente motoare General Motors și Ford.LSPI este compus din inițialele termenului Low-Speed, Pre-Ignition înseamnând fenomenul de aprindere timpurie la rotații scăzute. Fenomenul LSPI este procesul de combustie anormală la viteză mică care se manifestă în mod sp..

55,00 Ron

Metabond FIRST 0W30

Ulei de motor sintetic, LowSaps de înaltă performanță cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor europene pe benzină și diesel cu filtre de particule. Compatibil cu sistemele Start / Stop și hibride. Dezvoltat în primul rând pentru motoarele PSA Group HDI, Ford, Jaguar și Toyota.Compatibil în special cu sistemele de post-tratament care permit emisii extrem de scăzute de sulf, fosfor și cenușă. Îndeplinește cerințele tehnice ale vehiculelor și standardul ACEA C1 și C2.Ulei de mot..

61,00 Ron

Metabond LLX 0W30

Ulei de motor sintetic "LowSaps" extrem de performant cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor europene pe benzină și motorină. Dezvoltat în primul rând pentru a satisface cerințele tehnice ale motoarelor din concernul Volkswagen.Compatibil în special cu sistemele de post-tratament care permit emisii scăzute de sulf, fosfor și cenușă. Îndeplinește cerințele tehnice ale vehiculelor și standardul ACEA C3.Ulei de motor de tehnologie sintetică cu ecomonie de combustibil, oferind o..

65,00 Ron

Metabond LLX 5w30 ulei sintetic

Ulei de motor produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale "low SAPS" pentru motoare dotate cu filtru de particule.. Se foloseşte conform cerinţelor cele mai riguroase la lubrifierea motoarelor de mare randament - benzină, diesel şi turbodiesel, în special VW cu filtru de particule.Prin folosirea acestui ulei se prelungeşte considerabil viaţa filtrului de particule, se micşorează emisia de CO2, se pot prelungi, cu acordul producătorilor, duratele de schimb de ulei chiar..

54,00 Ron

Metabond PD TDI 5w40

Ulei de motor sintetic multigrad, recomandat în primul rând motoarelor cu sistemul de injecţie PD TDI.Se foloseşte la autoturismele Volkswagen, Audi, Seat, Skoda cu sistem de injecţie PD TDI dezvoltate în anii 1990 şi 2000 cu sau fără filtre de particule.Specificaţii:ACEA: A3/B4-07, ACEA C3, API SL/CFVW 502.00/505.00, 505.01Caracteristici: Densitate la 15°C        855   kg/m3Vâscozitate 40°C         88.5  mm2/sVâscozitate 100°C    ..

49,00 Ron

Metabond Top 5w40

Ulei de motor sintetic, multigrad, cu proprietăţi excepţionale. Se foloseşte conform cerinţelor cele mai riguroase la lubrifierea motoarelor de mare randament concepute între anii 1990-2000 fără filtru de particule, benzină, diesel şi turbodiesel.Specificaţii:ACEA: A3/B4, API SL/CF,MB 229.3, VW 502.00; 505.00BMW LONGLIFE 98, GM LL-B 0.25, PORSCHE A40Caracteristici: Densitate la 15°C     850    kg/m3Vâscozitate 100°C    13.5-14.5    mm2/sPunct de fierb..

40,00 Ron

Metabond ULTRA GF5 0W20

Ulei de motor produs cu tehnologie sintetică de ultimă oră, destinat motoarelor cu sisteme Start / Stop și hibride pe benzină. Proiectat special pentru cele mai noi motoare Toyota, Honda și Mitsubishi.Datorită compatibilității reversibile ale certificărilor API și ILSAC, poate fi utilizată la o gamă largă de motoare.Ulei de motor de tehnologie sintetică cu ecomonie de combustibil care oferă cea mai bună protecție împotriva uzurii și depunerilor.Potrivit pentru cele mai solicitante condiții de co..

55,00 Ron

Metabond ULTRA VSX 0W20

Ulei de motor sintetic "LowSaps" extrem de performant cu economisire de combustibil pentru lubrifierea motoarelor europene pe benzină și motorină. Dezvoltat în primul rând pentru a satisface cerințele tehnice ale motoarelor din concernul Volkswagen.Compatibil în special cu sistemele de post-tratament care permit emisii scăzute de sulf, fosfor și cenușă. Îndeplinește cerințele tehnice ale vehiculelor și cele mai recente standarde ACEA.Ulei de motor de tehnologie sintetică cu ecomonie de combustib..

66,00 Ron